Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Jerusalem

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Jerusalem zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Jerusalem mini-gids

Autoverhuur Jerusalem
Autohuur Jerusalem

Jeruzalem is een stad die ligt op een hoogte tussen 550 en 850 meter boven de zeespiegel. Het ligt tussen de Israëlische kust en de Jordaan depressie. Jeruzalem isIsraël officieuze hoofdstad en heeft ongeveer.710.000 inwoners. Jeruzalem bevat ook een bijlage deel, dat is gelegen in de Westelijke Jordaanoever in Palestina.

Jeruzalem heeft een rijke historie en is bekend om het middelpunt van drie van ’s werelds grootste religies: jodendom, islam en christendom. Het is een mekka voor liefhebbers van geschiedenis en cultuur. De oude stad dateert van vóór 4000 voor Christus Kr. Omgeven door een 12 meter hoge muur. Binnen de muur staat bekend als de Koepel van de Rots van 691 gedenktekens, die werd gebouwd door een Arabische veroveringen. Andere opmerkelijke monumenten zijn de Klaagmuur, de Tempel Square, en al-Aqsa Moskee. Heilige Anna’s kerk uit de Crusader periode is in het Verre Oosten aan de muur. Jeruzalem heeft diverse musea, zoals het Holocaust Museum, en een museum met archeologische collecties, waar de beroemde Dode Zee Rollen zijn op het display.

Ben Gurion International Airport is ca. 42 km buiten het centrum.