Autoverhuur Israël

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Israël

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Israël zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Israël mini-gids

Israël
Autohuur Israël

Israël (7,2 miljoen inwoners in 2009) gelegen in het Midden-Oosten, in het zuidoostelijke deel van de Middellandse Zee kust.Het land grenst aan Libanon in het noorden, Syrië en Jordanië in het oosten en Egypte in het zuidwesten.Israël grenst tevens aan de Westelijke Jordaanoever en de Gazastrook – die deels wordt bestuurd door de Palestijnse Autoriteit.

Israël is het ’s werelds enige Joodse staat – maar het leeft ook Arabische Moslims, Arabische Christenen, Druzen en Samaritanen in het land, evenals andere religieuze minderheden.

Het land heeft een afwisselend landschap met kustvlakten langs de Middellandse Zee, de bergen en heuvels in het binnenland, de Jordaanvallei, Jordaan en de Dode Zee (bekend om hun hoge zoutgehalte) in het oosten, en de Negev-woestijn in het zuiden.

Israël heeft meestal een gematigd klimaat, met regenachtige periode tussen november en april. De kuststeden van Tel Aviven Haifa in het noorden is de Middellandse Zee klimaat met neerslag in de winter.Zuid-gebieden hebben een droger klimaat.Eilat is zuidelijkste stad van Israël en ontvangt 1 miljoen bezoekers per jaar. Dit toeristisch stadje gelegen aan de Golf van Aqaba, een zijarm van de Rode Zee, wordt gekenmerkt door prachtige zandstranden. Het gebied is steppeklimaat – met hoge temperaturen het hele jaar door.

De hoofdstad van Jeruzalem heeft 724.000 inwoners (2009), gelegen in het historische Judea regio.Jeruzalem is ook ’s werelds meest controversiële stad, en het heeft grote betekenis voor het jodendom, het christendom en de islam. Vele pelgrims reizen hier om een dergelijke De Heilige Grafkerk, Golgotha, de Al-Aqsamoskee, de Rotskoepel en de Klaagmuur.

Het land de grootste luchthaven – Ben Gurion International Airport – pal naast Tel Aviv gelegen.

Autohurengids.nl biedt autohuur in de belangrijkste steden van Jeruzalem en Tel-Aviv.

Autoverhuur bestemmingen