Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Agropoli

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Agropoli zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Agropoli mini-gids

Autoverhuur Agropoli
Autohuur Agropoli

Agropoli is een Italiaans kustplaatsje dat behoort tot de provincie Salerno. De stad en provincie in de regio Campanië in het westen van het zuidelijke deel van Italië.Agropoli grenst aan de Tyrreense Zee, dat deel uitmaakt van de Middellandse Zee tussen het vasteland van Italië en Sardinië, en de bevolking in Agropoli werd geschat op iets meer dan 20 000 in 2004.

Veel mensen reizen naar Agropoli vanwege de prachtige ligging aan de zee en het goede klimaat. Langs de kustlijn van de stad is een natuurlijke haven, een jachthaven en mooie stranden die leidt naar de groene oceaan. In de stad is er een historische wijk met huizen en straten die zich uitstrekt terug naar de 7de eeuw en de oude gebouwen, zoals de ruïnes van het klooster van San Francesco. Als men zit voor een bezoek aan de lokale tweedehands boekwinkel, kan men de resultaten die voortvloeien uit de Romeinse tijd, en de vulkaan Vesuvius is over. 100 km ten noorden van Agropoli.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Salerno Costa d’Amalfi Airport, die bijna 40 km ten noorden van Agropoli ligt.