Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Alghero

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Alghero zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Alghero mini-gids

Autoverhuur Alghero
Autohuur Alghero

Alghero behoort tot de provincie Sassari en gelegen in het noordwesten van het eiland Sardinië, die ook is een Italiaanse regio. De stad is een vissershaven ligt aan de westkust en brengt u naar de Middellandse Zee, ca.. 230 km ten zuiden van Alghero is de regionale hoofdstad, Cagliari. De bevolking was in 2009 iets meer dan 40.000 en het aantal is gedaald tot ongeveer de helft sinds het begin van de jaren 1900. Alghero is opgericht in 1102, maar het gebied is bewoond meer dan 6000 jaar.

Veel toeristen reizen naar Alghero, want van de historische bezienswaardigheden, mooie stranden en unieke duikmogelijkheden. Oude stad is omringd door een stadsmuur en wordt gekenmerkt door smalle, autovrije straten. Er zijn vooral veel oude kerken, waaronder St. Franciscus, die is begonnen in de jaren 1300 en de kathedraal van de stad vanaf de jaren 1500. Toeristen en duikers uit de hele wereld de voorkeur aan Alghero vanwege de vele grotten en Nereo Cave is waarschijnlijk de meest bekende onderwater grot in de Middellandse Zee.

Alghero Airport biedt internationale vluchten en is ca.. 8 km buiten de stad.