Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Altamura

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Altamura zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Altamura mini-gids

Autoverhuur Altamura
Autohuur Altamura

Altamura is gelegen in Italië in de provincie Bari behorende regio Apulië, en de bevolking van de stad is gemeten op bijna 70, 000 (2008).De regio is gelegen in het zuidelijke deel van Italië en grenst aan de Adriatische Zee in het oosten, terwijl Altamura ligt op enige afstand het binnenland en aan regio Basilicata ongeveer 10 km verder naar het zuiden. De hoofdstad van de provincie Bari heeft een locatie op de Adriatische Zee, iets meer dan 40 km van Altamura.

Altamura is bekend om zijn beroemde en smakelijk brood, en omdat de overblijfselen van een van onze voorvaderen, die werden gevonden in een grot net buiten de stad. Het blijft waarschijnlijk behoren tot een 400.000 jaar oude Homo heidelbergensis verkalkt genaamd “The Altamura Man”.Voetafdrukken van dinosaurussen zijn onlangs gevonden in het gebied, en in het Museo Archeologico Statale di Altamura, kan men de overblijfselen van onder andere vazen uit de oude grafkamers. Altamura kathedraal is een van de mooiste bezienswaardigheden en werd gebouwd in de jaren na 1200.

Het is ca. 40 km naar Bari Airport ook bekend als verbleekt Airport.