Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Aosta

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Aosta zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Aosta mini-gids

Autoverhuur Aosta
Autohuur Aosta

Aosta ligt in de provincie en de regio Valle d’Aosta in het noord-westhoek van Italië en in de buurt langs de loop van de rivieren en Dora Baltea Buthier. Aosta ligt in de Italiaanse Alpen en nabij de tunnel, dat gaat via de Mont Blanc. Er zijn ongeveer 30 km naar de Zwitserse grens in het noorden en CA. 50 km naar de Franse grens naar het westen. In 2009 is er ongeveer 35 000 inwoners in de stad woonden.

De beroemde wintersportoord Aosta is gesticht door de Romeinen rond 25 voor Christus Kr, en vandaag kan men zien vele historische bezienswaardigheden. Het meest opvallende punt van belang is de Romeinse stadsmuur is vrijwel intact. De kathedraal van de stad werd gebouwd rond 400 na Chr Kr, terwijl de erepoort, net buiten de stad gaat terug tot ca. 35 f. Kr. Matterhorn en de Mont Blanc is een van de meest beroemde bergtoppen in de Alpen en zijn gemakkelijk te bereiken vanuit Aosta.

Aosta Airport is ook wel Corrado Gex en is ca.. 5 km buiten het stadscentrum.