Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Arezzo

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Arezzo zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Arezzo mini-gids

Autoverhuur Arezzo

Autohuur Arezzo

Arezzo is de hoofdstad van de provincie Arezzo, met een bevolking van ca. 90000 (2009). Arezzo behoort regio Toscane, gelegen in de richting van het noordelijke deel van West-Italië. Arezzo is gelegen aan de oostelijke regio, ongeveer 75 km ten zuidoosten van Florence, en is het bijna op gelijke afstand tussen de Middellandse Zeekust naar het westen en de Adriatische kust in het oosten. Arezzo was een belangrijke stad van de Etrusken, die regeerde het gebied tussen ca. 1200 en 550 v.ChrKr.

Er zijn verschillende Romeinse bezienswaardigheden in de stad, naast een middeleeuwse stadsmuren, pleinen en kerken. Een van de beroemdste pleinen zijn Piazza Grande met de paleizen van de 1300’s en de kerk van Santa Maria della Pieve, die werd gebouwd in de 1100S. Veel interessante musea kunnen worden bezocht, met inbegrip van een Romeins museum, een archeologisch museum en een sieraden museum. Museum Casa de Vasari is het huis van de Italiaanse kunstenaar Giorgio Vasara en historicus die leefde in de jaren 1500.

Peretola Luchthaven Florence en het pand ligt op ca.. 90 km ten noordwesten van Arezzo.

Nederlands