Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Asti

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Asti zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Asti mini-gids

Autoverhuur Asti
Autohuur Asti

Asti is een Italiaanse stad is de hoofdstad van de provincie Asti en behoort tot de regio Piemonte.De regio is gelegen in het noordwesten van Italië en aan de regio Ligurië, ongeveer 60 kilometer ten zuiden van Asti. De stad is over. 100 km naar de Middellandse Zee kust in het zuiden en iets meer dan 130 km aan de Franse grens in het westen. In 2009 was de bevolking gemeten op ca. 75 000.

Asti was een belangrijke stad in de Romeinse tijd vanwege zijn strategische ligging aan de rivier de Tanaro, en vandaag is de stad is beroemd om de zoete en mousserende wijn, Asti geproduceerd in het gebied. Stadsbeeld behoudt de middeleeuwse sfeer en was voorheen bekend als de “Stad van de 100 torens ‘. Binnen de oude stadsmuren nog te zien een aantal van deze historische torens en paleizen, koopmanshuizen en kerken die Cattidrale di Santa Maria Assunta, die werd opgericht in de 1300’s.

Turijn Caselle Airport is het dichtstbijzijnde vliegveld en is ca. 80 km ten noorden van Asti.