Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Bari Palese Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Bari Palese Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Bari Palese Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Bari Palese Luchthaven
Autohuur Bari Palese Luchthaven

Verbleekt Bari Airport (BRI), ook bekend als Karol Wojtyla Airport, gelegen ongeveer 10 km ten noordwesten van Bari. Verschillende busmaatschappijen bieden vervoer tussen de luchthaven en Bari. Europcar, Auto Europa, Avis, Europcar, Hertz, Maggiore, Thrifty, Win Pure, quic huur en Targa is een van de autoverhuurbedrijven zijn vertegenwoordigd op de luchthaven.

In 2009 werd 2.825.456 passagiers een bezoek aan Bari Airport verbleekt. Het is onderdeel van het complex Aeropuerto de Apulië, die ook de luchthavens Brindisi, Taranto en Foggia. In de afgelopen jaren is het vliegveld door een aantal renovatieprojecten. Wel 20 verschillende luchtvaartmaatschappijen die op de luchthaven, velen van hen zijn low-cost carriers zoals Ryanair.

Bari verbleekt Airport heeft een goede selectie van winkels, bars en cafes. De ATM, draadloos internet en een VIP-lounge die gebruikt kan worden voor vergaderingen. Er zijn geen hotels op de luchthaven.