Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Belluno

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Belluno zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Belluno mini-gids

Autoverhuur Belluno

Autohuur Belluno

Belluno is de hoofdstad van de provincie met dezelfde naam en ligt in het noordoosten van Italië .De stad en de provincie behoren tot Venetia het grensgebied van de Adriatische Zee en de prachtige stad Venetië is gelegen aan de kust circa 110 km ten zuiden van de stad. Belluno is een locatie net buiten langs de loop van de rivieren Piave en Ardo, en in 2009 het aantal mensen dat naar schatting ca. 35 000.

Belluno werd gesticht door de Romeinen rond het jaar 200 voor Christus Kr en de stad wordt gekenmerkt door vele historische gebouwen en een natuurlijk contrast. De bergen bieden een goed uitgangspunt voor de winter activiteiten zoals curling en tochten per hondenslee. Piazza del Duomo is een bekend plein in Belluno en vindt u meer van de bezienswaardigheden in de stad. Piazza dei Rettori vloeit voort uit de jaren 1400, de prachtige kathedraal werd gebouwd in 1500. Palazzo dei Giuristi is een prachtig gebouw uit de jaren 1600 dat de stad huisvest een museum en kunst.

Treviso Airport is het dichtstbijzijnde vliegveld en is ca. 90 km.

Nederlands