Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Bergamo Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Bergamo Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Bergamo Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Bergamo Luchthaven
Autohuur Bergamo Luchthaven

Bergamo Airport (BGY) officieel genaamd Orio al Serio International Airport, ligt op minder dan 4 km van Bergamo en 45 km van Milaan. Er is een goede busverbinding tussen Bergamo en de luchthaven. Vanaf het treinstation in Bergamo, is het gemakkelijk om over te gaan naar Milaan. Autobedrijven zijn op de luchthaven aankomsthal, Auto Europa, Avis, Europcar, Hertz, Locauto Tirreno, Maggíori en Sixt.

In 2009 werd 7.160.008 passagiers bezocht Bergamo Airport. 12 verschillende luchtvaartmaatschappijen die de luchthaven, met name low cost maatschappijen, en Ryanair is de belangrijkste onderneming.Milaan heeft twee luchthavens die dichter bij de stad, maar veel ook gebruik maken van Bergamo Airport te reizen naarMilaan als gevolg van lagere prijzen.

Bergamo Airport heeft een goed aanbod van winkels, het is mogelijk om te kopen Italiaanse mode en lokale producten. Er is ook een goede selectie van restaurants, medische kantoren, apotheek, pinautomaat en een VIP-lounge die open staat voor alle is voor een vergoeding. Er zijn geen hotels op de luchthaven.