Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Brescia

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Brescia zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Brescia mini-gids

Autoverhuur Brescia
Autohuur Brescia

Brescia is gevestigd in Noord-Italië westen van het beroemde Gardameer in de regio Lombardije.Brescia is gelegen aan de voet van de Alpen, 100 km ten oosten van Milaan. 187.000 inwoners leven in Brescia.

De stad is vooral bekend om zijn productie van wapens, waaronder de beroemde Beretta-pistool. De stad is ook bekend voor de productie van bestek. Brescia herbergt een jaarlijkse industrie vertonen een significante omvang. Brescia heeft vele mooie oude kerken en gebouwen die kapitolinske tempel, Tempio Capitolino die werd gebouwd door keizer Vespasianus, 72 AD Kr en is nu het museum van Romeinse vondsten. Brescia heeft andere attracties, Santa Giulia klooster, middeleeuws paleis Broletto en Mille Miglia, een museum voor de automobielindustrie. Vorige races werden hier gehouden.   Het hield een optocht van ontwerper auto’s per jaar. Brescia is een goed uitgangspunt voor uitstapjes naar het Iseomeer en Garda.

Brescia Montichiari luchthaven in het gebied, 20 kilometer van de stad Brescia.