Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Cesena

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Cesena zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Cesena mini-gids

Autoverhuur Cesena

Autohuur Cesena

Cesena is gelegen in de provincie Forlì-Cesena behoren tot de regio Emilia-Romagna. De regio is gelegen in het noordoostelijk deel van Italië , net ten zuiden van de plaats waar het land zich verder uitstrekt dan de Middellandse Zee.Forlì-Cesena grenzend aan de Adriatische Zee, terwijl de stad is over. 15 kilometer landinwaarts.Savio rivier loopt langs Cesena, dat een locatie aan de voet van de Apennijnen gebergte heeft, en in 2009 was de bevolking in de stad van ca. 95 000.

Cesena is eerder Caesena, onder de Etrusken, die regeerde het gebied tussen 1200 en 550 v.Chr Kr. en onder de Romeinen, van ca. 200 f. Kr. Old Town is een charmante stad met smalle straatjes en een kathedraal die werd gebouwd in de jaren 1400. Op de Piazza del Popolo is het Palazzo Comunale uit de 1300s, terwijl het Historisch Museum van Oudheden vertonen bevindingen die voortkomen uit 1300 – tot 1500’s. De meest bekende attractie is de vesting Rocca Malatestiana met een indrukwekkende bibliotheek met waardevolle boeken.

De luchthaven in Forlì Airport Luigi Ridolfi eenheden en ligt op ca.. 20 km buiten van Cesena.

Nederlands