Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Cesena

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Cesena zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Cesena mini-gids

Autoverhuur Cesena
Autohuur Cesena

Cesena is gelegen in de provincie Forlì-Cesena behoren tot de regio Emilia-Romagna. De regio is gelegen in het noordoostelijk deel van Italië, net ten zuiden van de plaats waar het land zich verder uitstrekt dan de Middellandse Zee.Forlì-Cesena grenzend aan de Adriatische Zee, terwijl de stad is over. 15 kilometer landinwaarts.Savio rivier loopt langs Cesena, dat een locatie aan de voet van de Apennijnen gebergte heeft, en in 2009 was de bevolking in de stad van ca. 95 000.

Cesena is eerder Caesena, onder de Etrusken, die regeerde het gebied tussen 1200 en 550 v.Chr Kr. en onder de Romeinen, van ca. 200 f. Kr. Old Town is een charmante stad met smalle straatjes en een kathedraal die werd gebouwd in de jaren 1400. Op de Piazza del Popolo is het Palazzo Comunale uit de 1300s, terwijl het Historisch Museum van Oudheden vertonen bevindingen die voortkomen uit 1300 – tot 1500’s. De meest bekende attractie is de vesting Rocca Malatestiana met een indrukwekkende bibliotheek met waardevolle boeken.

De luchthaven in Forlì Airport Luigi Ridolfi eenheden en ligt op ca.. 20 km buiten van Cesena.