Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Crotone

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Crotone zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Crotone mini-gids

Autoverhuur Crotone

Autohuur Crotone

Crotone is centraal gelegen in de regio Calabrië, die is te vinden in het zuidelijke deel van Italië , waar het land strekt zich uit naar zee.Crotone is gelegen aan de oostkust, waar de regio grenst aan de Ionische Zee en is ongeveer 140 km naar de andere kant van de regio rond de Middellandse Zee. Crotone is een zeer oude stad, gesticht al in het jaar 710 voor Christus Kr, en leven vandaag de dag ongeveer 60 000 inwoners in de stad (2007).

Crotone is een oude stad aan de kust met stranden en een historische wijk. Kasteel van Karel V flank van de oude stad kant en de kust gaat terug tot het jaar 1500.Vandaag de dag is gevestigd in een historisch museum in het kasteel waar men het pantser en zwaarden uit de Middeleeuwen te zien. Piazza Duomo, in de voorkant van de kathedraal, die van de onderdelen bestaat uit de 9e eeuw en is een mooie en zeer populaire pleinen.

Crotona Airport is ook wel Sant’Anna Airport en is gelegen ca. 15 km ten zuiden van de stad.

Nederlands