Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Crotone

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Crotone zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Crotone mini-gids

Autoverhuur Crotone
Autohuur Crotone

Crotone is centraal gelegen in de regio Calabrië, die is te vinden in het zuidelijke deel van Italië, waar het land strekt zich uit naar zee.Crotone is gelegen aan de oostkust, waar de regio grenst aan de Ionische Zee en is ongeveer 140 km naar de andere kant van de regio rond de Middellandse Zee. Crotone is een zeer oude stad, gesticht al in het jaar 710 voor Christus Kr, en leven vandaag de dag ongeveer 60 000 inwoners in de stad (2007).

Crotone is een oude stad aan de kust met stranden en een historische wijk. Kasteel van Karel V flank van de oude stad kant en de kust gaat terug tot het jaar 1500.Vandaag de dag is gevestigd in een historisch museum in het kasteel waar men het pantser en zwaarden uit de Middeleeuwen te zien. Piazza Duomo, in de voorkant van de kathedraal, die van de onderdelen bestaat uit de 9e eeuw en is een mooie en zeer populaire pleinen.

Crotona Airport is ook wel Sant’Anna Airport en is gelegen ca. 15 km ten zuiden van de stad.