Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Cuneo

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Cuneo zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Cuneo mini-gids

Autoverhuur Cuneo
Autohuur Cuneo

Cuneo is de hoofdstad van de provincie Cuneo, die behoort tot de regio Piemonte heeft een bevolking van ca. 55.000 (2009). De regio is gelegen in het noordwesten van Italië en afgescheiden van de Middellandse Zeekust van de regio Ligurië.Cuneo is gelegen langs de loop van de rivier de Gesso en Stura in het zuidwesten van de regio’s corner, en het is ongeveer 90 km naar het zuiden kust en iets meer dan 60 km tot aan de Franse grens in het westen.

Het is vooral de natuur die bezoekers naar de stad Cuneo als de locatie aan de voet van de Maritieme Alpen en rond de stad zijn er kleine, groene valleien met zeldzame planten en een uitstekend terrein om te wandelen. In de stad zelf de uitbreiding van de historische wijk in een klein gebied, terwijl de rest wordt gekenmerkt door brede straten zijn versierd met bomen. Er zijn verschillende musea in Cuneo, met inbegrip van een spoorwegmuseum, een stadsmuseum en een kunstmuseum dat is gehuisvest in een gebouw dat dateert uit 1300 – en 1400’s.

Cuneo Levaldigi Airport ligt ongeveer 20 km ten noorden van de stad.