Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Fano

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Fano zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Fano mini-gids

Autoverhuur Fano

Autohuur Fano

Fano behoort tot de provincie Pesaro e Urbino in de regio Marche, die heeft een centrale locatie Italië .Fano is aan de oostkust van de regio grenzend aan de Adriatische Zee, terwijl de provinciale hoofdstad van Pesaro ligt ongeveer 12 km ten noorden van de stad. Het is ca. 160 km naar Bologna in het noorden en iets meer dan 200 km naar de stad van Florence naar het westen, en in 2008 het aantal mensen naar schatting op ongeveer 60 000

Het was de Romeinen die de stad gesticht in de 4e eeuw voor Christus Kr Fanum fortunae genoemd, en de triomfboog Arco de Augusto is een Romeinse punt van aandacht. Vanwege zijn leeftijd, zijn er diverse andere historische gebouwen, waaronder een kathedraal die werd gebouwd in de 1100S, het kasteel Rocca Malatestiana uit de jaren 1400 en het Palazzo del Podesta de 13e eeuw, die tegenwoordig onderdak biedt aan een archeologisch museum en een kunstgalerie. Met zijn prachtige stranden, Fano ook een populaire badplaats.

Ancona Airport is een internationale luchthaven ligt op ongeveer 40 km ten zuiden van Fano.

Nederlands