Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Florence Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Florence Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Florence Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Florence Luchthaven
Autohuur Florence Luchthaven – Foto: © Sailko

De luchthaven van Florence wordt ook wel Peretola Airport (FLR) en is gelegen op 4 km buiten Florence in Italië. Het is een van de belangrijkste luchthavens in Toscane. Er zijn bussen tussen Florence en de luchthaven. Voor degenen die willen huren van een auto biedt autoverhuur bedrijven als Auto Europa, Avis, Budget, Europcar, Hertz, Thrilty, Maggíori, National en Sixt zijn dienst op de luchthaven.

Ongeveer 1,5 miljoen passagiers gebruik van de luchthaven van Florence per jaar. 12 verschillende luchtvaartmaatschappijen, waaronder Lufthansa, Air France en Alitalia, exploiteert de luchthaven.Sinds 2006 heeft ondergaan een modernisering programma.

De luchthaven van Florence heeft een goede selectie van winkels, enkele cafes en bars, een eenvoudig restaurant en ATM-en eerste hulp station. Alle passagiers toegang hebben tot Masaccio Lounge met toegang tot internet en de mogelijkheid om vergaderzalen te huren. Er zijn geen hotels op de luchthaven, maar de nieuwe Novotel Florence Nord Aeroporto ligt op slechts 2 km verwijderd.