Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Foligno

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Foligno zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Foligno mini-gids

Autoverhuur Foligno
Autohuur Foligno

Foligno behoort tot de provincie van Perugia in de regio Umbrië in het midden van het langgerekte deel van Italië. Foligno is naar het zuiden van Umbrië te vinden, dicht bij de regio Marche, en het is over. 100 km naar de Adriatische kust in het oosten. Topino stroomt de rivier door de stad en in 2008 was de bevolking van iets meer dan 55 000

Foligno werd waarschijnlijk gesticht rond het jaar 700 voor Christus Kr en werd later gevangen genomen door de Romeinen, die wel de stad Fulginiae. Voor historische gebouwen kunt u een bezoek St. Mary Infraportas dat is de oudste kerk in Foligno met delen van de 1000’s, en pleinen Piazza della Repubblica en het Piazza Duomo, naast elkaar gelegen. De vierkanten kunnen bezoeken een aantal mooie gebouwen, met inbegrip van de kathedraal uit de 1100’s en het Palazzo Orfini waar de eerste editie van Dante’s “Divina Commedia” is afgedrukt. Palazzo Trinci huizen een archeologisch museum, een stadsmuseum en de fresco’s uit de jaren 1400.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Sant’Egidio luchthaven, die ligt op ca.. 30 km ten noordwesten van Foligno.