Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Forli

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Forli zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Forli mini-gids

Autoverhuur Forli
Autohuur Forli

Forli ligt 25 km ten zuidwesten van Ravenna, Emilia-Romagna, aan de rivier de Montone in Italië .Forli is de hoofdstad van de provincie Forlì-Cesena. We wonen ca.108.000 inwoners (2001).

Forli wordt al bewoond sinds de steentijd. Archeologische vondsten wijzen uit dat mensen hier leeft al meer dan 800.000 jaar. Forli werd gesticht door de Romeinen kwamen, dan is de weg Via Aemilia, die van Rimini naar Placentia werd gebouwd 187 jaar voor Christus Kr.   Forli is het meest bekend als de geboorteplaats van de voormalige president van Italië en leider van de fascistische, Benito Mussolini.   De stad is rijk aan cultuur en kunst, en vele snijden code kora Joner in de stad. In Forli ligt San mercurial klooster. De eerste kerk werd 400 na Chr Kr, maar werd verwoest door een brand in 1173, en sindsdien is gereconstrueerd. Er zijn verschillende kunstwerken. Graf van Barbara Manfredi, ontworpen door Francesco di Simone Ferrucci, een van de bekendste is. Forli heeft ook prachtige stranden.

L. Ridolfi aero Porto ook wel bekend als Forli Airport, gelegen Vier kilometer buiten Forli.