Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Garda

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Garda zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Garda mini-gids

Autoverhuur Garda
Autohuur Garda

Het Gardameer is het grootste meer van Italië en is gelegen in het noordoostelijk deel van het land. Het is ongeveer net zo ver ten oosten als Venetië naar Milaan in het westen, en enkele kleine stadjes aan de oevers van het meer. De olijfboom en fruit rond het meer, en vooral de zuidwestelijke oever is weelderig. Het gebied is een populaire toeristische bestemming en de stad Riva del Garda is een van de meest populaire. Deze stad ligt aan de noordzijde van het meer en heeft een bevolking van ca. 15.000 (2008).

Riva del Garda is bezocht door toeristen sinds de late 1800’s en een aantal bekende persoonlijkheden, zoals Friedrich Nietzsche heeft de stad bezocht. Dit is ook een oude stad met veel historische bezienswaardigheden, waaronder een fort uit de 1100’s en Maria Assunta kerk, die voor het eerst in documenten vermeld vanaf 1106

Milaan Orio al Serio Airport is een internationale luchthaven ligt op ca.. 80 km van het zuidelijk deel van het Gardameer, ongeveer 130 km van Riva del Garda.