Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Genua Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Genua Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Genua Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Genua Luchthaven
Autohuur Genua Luchthaven

Genua is een stad in de regio Ligurië, in Noord-Italië. Het is gelegen tussen de zee en de Apennijnen. Genua is de zesde stad van Italië met 610.000 inwoners.   De ligging aan het hoofd van   Genovagulfen, evenals een goede weg-en spoorverbindingen hebben bijgedragen dat de stad is uitgegroeid tot de grootste haven van Italië stad.Vanaf hier is er een olie pijpleiding naar Duitsland.

Old Town ligt rond de oude haven, en heeft smalle straten en hoge gebouwen. Een 15 km lange stadsmuur uit de jaren 1600 rondom de stad. In het oude centrum van San Lorenzo kathedraal, begonnen in 958 De kathedraal heeft een renaissance koepel van de kunstenaar Galeazzo Alessi. Genoa heeft ook bezienswaardigheden zoals het Art Museum Palazzo Bianco,   Doge’s residentie, het Palazzo Ducale en de schitterende basiliek van Santa Maria di Carignano, die is begonnen in 1552.Dit is tevens het grootste aquarium van Europa. Genua hebben tot drie verschillende banen en liften, en is een goede uitvalsbasis voor het verkennen van de Italiaanse Rivièra, de bezienswaardigheden van Portofino en Cinque Terre.

Aeroporto di Genua – Cristoforo Colombo ligt zes kilometer ten westen van het centrum van Genua.