Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Lamezia Terme Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Lamezia Terme Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Lamezia Terme Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Lamezia Terme Luchthaven
Autohuur Lamezia Terme Luchthaven

Luchthaven Lamezia Terme (SUF) is gelegen in Lamezia Terme in de centrale wijk van Calabrië en ligt op 35 km van Catanzaro en 70 km van Cosenza. Er is een busdienst tussen beide steden en de luchthaven. Er is een zeer goede selectie van autoverhuur bedrijven op de vertrekhal, waaronder Avis, Europcar, Fincom, Hertz, Italië met de auto, Maggiore, Sicilië-by-Car, Sixt, Targa Huur en quic.

In 2009 werd 1.645.631 passagiers bezoekt Lamezia Terme Airport. Ongeveer 12 luchtvaartmaatschappijen die de luchthaven. De meeste bestemmingen zijn in Italië, maar Air Berlijn en Germanwings vliegen naar diverse bestemmingen in Duitsland.

De luchthaven heeft de plicht, en een kleine selectie van de winkels waar onder andere dingen te kopen van kunstnijverheid Calabira en Italiaanse mode. Hier zijn er verschillende eetgelegenheden, van eenvoudige bars tot een exclusief restaurant. De luchthaven beschikt over draadloos internet voor een vergoeding, business lounge en ATM. Er zijn geen hotels op de luchthaven, het dichtst bij het Hotel Lamezia.