Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Lecce

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Lecce zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Lecce mini-gids

Autoverhuur Lecce
Autohuur Lecce

Lecce is de hoofdstad van de provincie Lecce en behoort tot de regio Apulië. De stad is centraal gelegen aan de Italiaanse hiel uitsteekt naar het zuiden en het aantal inwoners ligt rond de 95.000 (2009).Adriatische Zee ligt ten oosten van dit deel van het land genaamd de Salento en de Ionische Zee, ligt bijna 70 kilometer ten zuiden van de stad. Lecce heeft een locatie ca. 10 km landinwaarts vanaf de Adriatische kust.

Zowel de Grieken en Romeinen hadden heerschappij over Lecce, en vandaag is het nog steeds mogelijk om te zien de ruïnes van het Romeinse amfitheater dat gebouwd werd op de 100’s AD Kr. Delen van het amfitheater is begraven, zoals het later werd het tweede gebouw opgetrokken op de ruïnes. Andere historische monumenten kunt Torre del Parco gezien worden is een toren uit 1419 en een triumfbue gebouwd in 1558. Lecce biedt ook musea, een botanische tuin en de oude kerken en de kathedraal van de stad vanaf 1144

Casale Airport is bijna 50 km ten noorden van Lecce.