Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Macerata

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Macerata zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Macerata mini-gids

Autoverhuur Macerata
Autohuur Macerata

Macerata is de hoofdstad van de provincie Macerata en behoort tot de regio Marche. De regio ligt in Italië zuidelijk deel, grenzend aan de Adriatische Zee in het oosten.Macerata is over. 20 km het binnenland en de regionale hoofdstad, Ancona is de rand van de kust, ca. 50 km ten noordoosten van Macerata. De stad werd gebouwd op de ruïnes van de Romeinse stad Helvia Recina van 900 – en 1000, en leven vandaag de dag iets meer dan 40 000 inwoners in Macerata (2009).

Het oude centrum van Macerata is gelegen bovenop een kleine heuvel, omgeven door een oude stadsmuur. Center Hier is de Piazza della Libertà, waar u kunt historische paleizen vinden, zoals de Loggia Mercanti Renaissance. Op de Piazza Vittorio Veneto is een kunstgalerij en een museum is gevestigd in het Palazzo Ricci.Elke zomer gehouden Sferisterio Opera Festival in de grote opera in openlucht arena is en is geschikt voor 3000 zitplaatsen en 6000 staan.

Anacona Airport is een internationaal vliegveld ligt ongeveer 50 km ten noorden van Macerata.