Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Milaan Malpensa Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Milaan Malpensa Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Milaan Malpensa Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Milaan Malpensa Luchthaven
Autohuur Milaan Malpensa Luchthaven

Milaan Malpensa Airport (MPX) ligt op ca. 40 km van Milaan en is de grootste van de drie luchthavens in de buurt van Milaan.Het is mogelijk om van en naar de luchthaven per trein en bus. Er zijn ongeveer 14 verschillende auto bedrijven op de luchthaven, waaronder Avis, Europcar, Budget, Hertz en Maggiore.

In 2007, 23.800.000 passagiers bezocht de luchthaven Milaan Malpensa.Het heeft twee terminals die relatief ver van elkaar (Malpensa-T1 en T2 Malpensa West-Noord).T1 wordt gebruikt voor reguliere vluchten, terwijl T2 voor charter reizen en reizen met lage kosten. Elke twintig minuten is er een shuttlebus tussen de terminals. De belangrijkste basis voor de, onder andere Air Italy, Air One en EasyJet.

Het is een goed aanbod van winkels met zowel de Italiaanse mode en cafes, bars en restaurants van Milaan Malpensa Airport, maar het prijsniveau is bekend dat relatief hoog. Onder de faciliteiten, het internet, business center, een medisch centrum en banken. Het dichtstbijzijnde hotel, Hotel Villa Malpensa ligt op 500 m van de luchthaven.