Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Modena

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Modena zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Modena mini-gids

Autoverhuur Modena
Autohuur Modena

Modena is de hoofdstad van de provincie Modena en heeft een bevolking van meer dan 180, 000 (2009). De stad behoort tot de regio Emilia-Romagna, gelegen in Noord-Italië, waar het land ten zuiden van de Adriatische Zee strekt zich uit in het oosten en de Middellandse Zee in het westen. Van Modena, is het bijna 180 km van Milaan en ongeveer. 200 km naar de kust van Venetië. Het is onzeker wanneer de Modena werd opgericht, maar de stad werd een Romeinse kolonie in de 3e eeuw voor Christus Kr.

Als u interesse heeft in musea, kunt u een bezoek het Vaticaan dat opgericht werd in de late 1700’s. Het beslaat meer van Modena beroemde musea, zoals het archeologisch museum in aanvulling op de Biblioteca Estense, een van de belangrijkste bibliotheek van Italië. De kathedraal van de stad werd begonnen in 1000 en wordt geconfronteerd met de Piazza Grande, die beide zijn genoteerd op de UNESCO-lijst van werelderfgoed. De beroemde zanger Luciano Pavarotti werd geboren en stierf in Modena.

De luchthaven van Bologna Guglielmo Marconi Airport is genoemd en is ca.. 50 km buiten Modena.