Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Napels

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Napels zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Napels mini-gids

Autoverhuur Napels
Autohuur Napels

Napels is de derde grootste stad van Italië, gelegen in de baai van Napels in Campanië. Vesuvius vulkanische kegel ligt ten oosten van Napels. De stad heeft een miljoen inwoners in het centrum, en drie miljoen met voorsteden. Napels mooie ligging en de nabijheid van de eilanden van Capri maakt het tot een populaire toeristische attractie.

Napels staat bekend als de geboorteplaats pizza. De originele pizza, pizza Margherita, komt met tomaat, basilicum en mozzarella kaas.   Naast voedsel, Napels heeft veel mooie gebouwen, de Opera Teatro San Carlo   Palazzo Reale, waar het merendeel van de Italiaanse meesters zijn vertegenwoordigd.Napels heeft een aantal catacomben naar het noorden van de stad, ca. 500 kerken. Museo Nazionale Archeologico is een van de mooiste collecties van Europa van de klassieke beeldhouwkunst met de bevindingen uit Pompeii, en in het Museu Nazionale is de Renaissance en Barok schilderijen van beroemde kunstenaars. De stad heeft prachtige parken en biedt uitstekende voorwaarden snorkelen en duiken in de baai van Napels.

De internationale luchthaven Capodichino ligt ten noorden van de stad, zes mijl van het stadscentrum van Napels.