Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Parma

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Parma zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Parma mini-gids

Autoverhuur Parma
Autohuur Parma

Parma is gelegen in het noorden van Italië en is de hoofdstad van de provincie Parma met een bevolking van meer dan 180 000 (2009). Parma behoort tot de regio Emilia-Romagna en het is over. 125 km naar het noordwesten van mode-mekka Milaan van Parma. De stad ligt ongeveer halverwege tussen oost en west kust, vlakbij de plek waar het land smaller en loopt in de Middellandse Zee en de Adriatische Zee. Parma is de fabrikant van de beroemde Parmezaanse kaas en Parmaham.

Parma werd gesticht in 183 v. Chr Kr, en aangezien dit is een zeer oude stad, zijn er vele historische bezienswaardigheden. Kathedraal van de stad werd gebouwd in de 1000, terwijl de universiteit werd gesticht in 1064 De beroemde kathedraal doopkapel werd toegevoegd in de 1200s, en de gotische kerk van San Fransesco del Prato, die ook werd gebouwd in de 1200s, was lang de stad gevangenis. Ducal Palace dateert uit de jaren 1500 en huizen, onder andere, een kunstacademie en een archeologisch museum.

Parma Airport ligt ongeveer 3 m buiten de stad en is een internationale luchthaven met vluchten naar Londen.