Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Perugia

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Perugia zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Perugia mini-gids

Autoverhuur Perugia

Autohuur Perugia

Perugia is een stad in Midden-Italië , ten zuiden van Florence en ten noorden van Rome .Het is de hoofdstad van de regio Umbrië, ligt op een hoogte tussen Lago Trasimeno en Tiberdalen. Perugia heeft ca. 153.000 inwoners.

Perugia is beroemd om zijn productie van chocolade, Perugino en plakken van Buitoni. oude stad Perugia, een Etruskisch-Romeinse stadsmuur is gedeeltelijk bewaard gebleven. De stad heeft enkele mooie kerken, zoals rond de kerk van Sant ‘Angelo kerk uit 500, en de sierlijke San Pietro vanaf 900 de. In het Palazzo dei Priori uit de Middeleeuwen, is het een bekend schilderij Umbrische collectie. Hier is de oude facturen Kamer Collegio del Cambio versierd met fresco’s van Perugino. Een andere attractie is het klooster van San Domenico, nu Etruskische Museum. Onder de grond is de middeleeuwse ruïnes van de Rocca Paolina van 1600. Hosts Perugia Umbria Jazz Festival in medio juli en chocolade festival in oktober.

Perugia heeft een kleine luchthaven, San Egidio, ligt tien kilometer buiten het centrum van Perugia.

Nederlands