Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Pisa Galileo Galilei Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Pisa Galileo Galilei Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Pisa Galileo Galilei Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Pisa Galileo Galilei Luchthaven
Autohuur Pisa Galileo Galilei Luchthaven

Pisa Galileo Galilei vliegveld is vernoemd naar Galileo Galilei, een Italiaanse arts, filosoof en astronoom die werd geboren in Pisa. De luchthaven ligt op 2 km van Pisa, 20 km van Livorno en 80 km van Florence. Het draait zowel bussen en treinen van de luchthaven en de steden in de buurt. 11 verschillende auto bedrijven bieden hun diensten op de luchthaven, met inbegrip van Auto Europa, Avis, Sixt, Easy Car, Europcar, Hertz, Thrifty en Maggiore.

In 2008 4.018.000 passagiers een bezoek aan de luchthaven.Pisa Galileo Galilei Airport wordt bediend door 20 verschillende luchtvaartmaatschappijen en heeft vluchten naar 57 verschillende nationale en internationale bestemmingen.

Pisa Airport heeft een groot winkelgebied genaamd La Corte, waar naast de winkels ook een kapsalon. De selectie van bars en restaurants met aanbiedingen van genade internationale gerechten en gerechten uit Toscane is goed. Een van de beste dance Italië scholen, Scuola di Danza, heeft zelfs een dansstudio op de luchthaven. Andere faciliteiten zijn babyrom, draadloos internet, bank-en conferentieruimtes. Er zijn geen hotels op de luchthaven, maar Pisa is zeer dicht bij de luchthaven.