Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Reggio Calabria

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Reggio Calabria zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Reggio Calabria mini-gids

Autoverhuur Reggio Calabria
Autohuur Reggio Calabria

Reggio Calabria is de hoofdstad van de provincie Reggio di Calabria, en is gelegen in het zuiden van Italië, ten noorden van Sicilië.185.000 mensen wonen in de stad die is gelegen in de buurt van ski-resorts Gambari. Er is een veerboot van de stad Reggio Calabria naar Sicilië.

Reggio Calabria was ooit de hoofdstad van de regio ten oosten van de Straat van Messina, en was de Griekse kolonie tot de stad kwam in de Romeinse handen in 270 v. ChrKr. De Arabieren veroverde het in 918, en in 1060 kwamen de Noormannen. In Reggio Calabria is de overblijfselen van de Griekse en Romeinse stadsmuren, badkamers, en het museum heeft een grote oldtidssamling. Kathedraal van Reggio Calabria Calabrië is de grootste. Het graf van de heilige Gaetano in het glas in  Gaetano Catanoso kerk en een magneet voor wonderen.De Aragonese kasteel, gebouwd vóór 540, het is kunstcollecties, en Zuid-Italiaanse tentoonstelling Zerbi Villa’s ruimte op de Biënnale van Venetië. Mode ontwerpster Donatella Versace is afkomstig van Reggio Calabria.

Aeroporto dello Stetto is ook bekend als de Reggio Calabria Aeroporto ligt vijf kilometer van het centrum.