Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Rome Ciampino Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Rome Ciampino Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Rome Ciampino Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Rome Ciampino Luchthaven
Autohuur Rome Ciampino Luchthaven

Rome Ciampino Airport ligt op 15 km ten zuidoosten van Rome en is een van de twee luchthavens van Rome.Bussen zijn een goede manier om van het vliegveld enRome op de bussen is goed verbonden met trein en metro netwerk in Rome.Het is een goede keuze van autoverhuur bedrijven op de luchthaven, zoals Auto Europa, Avis, Europcar, Budget, Hertz, Maggiore, Sixt, Thrifty Car Rental en Targa huur.

Rome Ciampino Airport werd geopend in 1916 en is een van de oudste luchthavens in de wereld nog steeds in bedrijf. Het is een combinatie van militaire en civiele luchthaven. 4.788.931 passagiers bezocht de luchthaven in 2008. 10 verschillende luchtvaartmaatschappijen die de luchthaven Rome Ciampino, vooral low-cost carriers.

De luchthaven heeft een beperkt aanbod van winkels, maar is belasting vrij. Er zijn verschillende bars en cafes, maar geen restaurant. Bovendien, de luchthaven heeft het bank-en EHBO-kantoor.
Het nieuwe hotel Hotel Meeting ligt op 1 km van de luchthaven.