Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Rome Fiumicino Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Rome Fiumicino Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Rome Fiumicino Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Rome Fiumicino Luchthaven
Autohuur Rome Fiumicino Luchthaven

Leonardo da Vinci-Fiumicino (FCO) ligt 35 km buiten Rome in Fiumcino gebied.Het is de grootste luchthaven in Italië. De beste manier om tussen de luchthaven en Rome is een trein die rijdt elk half uur. Er zijn ook verschillende lokale trein vanuit Rome Fiumicino Airport. Het is een goede keuze van autoverhuur bedrijven op de luchthaven. Dit zijn Auto Europa, Avis, Europcar, Easycar, Budget, Hertz, Maggiore, Sixt, Thrifty Car Rental, Targa huur, Italië met de auto en Locauto huur.

In 2008, 35.226.351 passagiers bezocht de luchthaven Rome Fiumicino, die hij legt op de lijst van de 30 drukste luchthavens in de wereld. De belangrijkste basis voor de Air Alps, Alitalia en Blu-Express. De luchthaven heeft vijf terminals, en het is door middel van een ingrijpende renovatie project sinds de jaren 1990. Een shuttle bus rijdt elke 20 minuten tussen de terminals

Het is de moeite waard winkelen Rome Fiumicino Airport gebied met een indrukwekkende selectie van meer dan 130 winkels. Veel van de winkels in de Italiaanse mode en de Italiaanse designer producten. De selectie van de bars, cafes en restaurants zijn goed in alle terminals. Andere faciliteiten omvatten business center, een bank, kapel en eerste hulp. De bouw werd gedaan archeologische opgravingen die hebben geleid tot dat vijf schepen, waaronder Caligula grote schepen gevonden.Deze worden nu tentoongesteld in een museum op de luchthaven. Hilton Airport Hotel is aangesloten op de terminals en het station via een brug.