Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Savona

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Savona zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Savona mini-gids

Autoverhuur Savona
Autohuur Savona

Savona is de hoofdstad van de provincie van Savona en behoort tot de regio Ligurië, in het noorden van Italië, grenzend aan Frankrijk in het westen.De stad ligt aan de Italiaanse Rivièra grenzend aan de Ligurische Zee, die deel uitmaakt van de Middellandse Zee. De Franse grens ligt op iets meer dan 100 km te vinden buiten de stad, terwijl de regionale hoofdstad, Genua ligt op ca.. 50 km ten oosten. Er zijn ongeveer 60 000 inwoners van Savona (2009).

Veel reizen naar Savona omwille van haar ligging aan zee en prachtige stranden. Daarnaast biedt de stad veel geschiedenis en cultuur als Savona bestond al onder de Romeinen. Onder andere dingen, kunt u verschillende oude torens, waarvan de verklaring van onafhankelijkheid werd in de toren Campanassa ondertekend in 1191Cappella Sistina is een kapel dateert uit 1400, en je moet ook een bezoek brengen aan wat bekend staat als het huis van Christoffel Columbus ‘en waar men gelooft dat hij bracht vele kinderjaren.

Genoa Cristoforo Colombo Airport is ca. 40 km van Savona.