Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Sicilië Palermo Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Sicilië Palermo Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Sicilië Palermo Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Sicilië Palermo Luchthaven
Autohuur Sicilië Palermo Luchthaven

Palermo Airport (PMO), ook bekend als Falcone-Borsellino Airport en Punta Raisi Airport ligt 35 km ten westen van Palermo. De eerste naam verwijst naar de namen van twee anti-maffia rechters die werden gedood in 1992 en de luchthaven is vernoemd. Het draait zowel bussen en treinen tussen Palermo en de luchthaven. Daar zijn verschillende bilutleiefimra in de aankomsthal, met inbegrip van Europcar, Avis, Hertz en Auto Europe

4.446.142 passagiers gestopt bij Palermo Airport in 2008. De luchthaven wordt bediend door 13 verschillende luchtvaartmaatschappijen, velen van hen zijn low-cost carriers.

Palermo Airport heeft een beperkt bereik van de belasting, enkele winkels, cafes en bars. Andere faciliteiten, een bank, postkantoor, medische kantoor, een apotheek, een kapel en de mogelijkheden voor kinderopvang. Er zijn geen hotels op de luchthaven.