Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Siena

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Siena zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Siena mini-gids

Autoverhuur Siena
Autohuur Siena

Siena behoren tot de regio Toscane en is de hoofdstad van de provincie Siena. De regio is gelegen aan de westkust van het langgerekte regio van Italië aan de Middellandse Zee. Siena is over. 90 km het binnenland en ongeveer 50 km naar Florence in het noorden. De bevolking in Siena werd gemeten op bijna 55 000 in 2008, en de stad was vermoedelijk gesticht in de Romeinse tijd door Senus die de zoon was van Remus.

Siena is genoteerd op de UNESCO World Heritage List vanwege de vele historische bezienswaardigheden. Cattedrale dell’Assunta de kathedraal in Siena, dat begon in de 1100S en wordt beschouwd als een van de mooiste kathedralen van Italië. Piazza del Campo is een plein dat werd gebouwd in de jaren 1200 en sinds die tijd is het jaarlijks gehouden paardenrennen hier. Het plein heeft de vorm van een schelp en is gebouwd op de plaats waar het werd gehouden markten, die nog steeds gebeurt vandaag.

Luchthaven Amerigo Vespucci Florence en het pand ligt op ca.. 80 km buiten van Siena.