Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Kingston

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Kingston zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Kingston mini-gids

Autoverhuur Kingston

Autohuur Kingston

Kingston is de hoofdstad en grootste stad van Jamaica , die is Amerika ligt net ten zuiden van Cuba in het Latijn.De hoofdstad ligt op de zuidoostelijke hoek van het eiland, en er is ook het land van de belangrijkste haven. De haven is natuurlijk en van exportgewassen zoals koffie, suiker en tabak. Kingston werd opgericht in 1693 nadat de oude stad en Port Royal was overstroomd en verwoest door aardbevingen. In 2001 zijn er ongeveer 96 000 inwoners in de stad woonden.

Men vindt er vele interessante bezienswaardigheden in de stad, waaronder het Bob Marley Museum, die zich bezighoudt met de wereld-beroemde reggae legende.Hoop Botanische Tuinen is een botanische tuin, die werd gebouwd in 1873, terwijl Castleton Bonatical Gardens uit 1862 ligt op ca.. 20 km ten noorden van de stad. De Olde Jamaica Tours kan een grondige inleiding tot de architectuur van de stad en de musea te krijgen, en ieder jaar de beroemde festivals gehouden, zoals Rebel Salute Music Festival en Erfgoed Fest.

Norman Manley International Airport ligt ongeveer 15 mijl uit de stad op het schiereiland Palisadoes.

Nederlands