Autoverhuur Jamaica

Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Jamaica

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Jamaica zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Jamaica mini-gids

Autoverhuur Jamaica

Autohuur Jamaica

Jamaica is een eiland in het Caraïbisch gebied (eilanden behoren tot de Grote Antillen) – die ook lid is van het Britse Gemenebest, en dus ook de Queen Elizabeth II als de formele staatshoofd (zoals bijvoorbeeld, Canada en Australië ).Het eiland een Britse kolonie was totdat hij kreeg zijn onafhankelijkheid in 1962.

De officiële taal van Jamaica is Engels, maar een meerderheid nog steeds dagelijks gebruik gemengde patois taal.

Jamaica heeft ongeveer 2,9 miljoen inwoners (2008), waarvan 600.000 wonen in de hoofdstad Kingston , gelegen aan de zuidoostkust.Andere steden in Jamaica’s Spanish Town aan de noordkust (de tweede grootste met 150.000 inwoners), Ocho Rios – ook op het North Coast (populaire toeristische stad en Cruise Port), Montego Bay aan de noordwest kust (met het mooiste strand van Jamaica’s) – en Port Royal, de voormalige hoofdstad, een op de zanderige oevers Los Palisado buitenKingston .

Het eiland van de oorspronkelijke bewoners, Arawak-indianen, werden verdreven en uiteindelijk weggevaagd door de Europese kolonisten, die arriveerde in het kielzog van Columbus ‘ontdekking’ van het eiland in 1494 – eerste Spaanse, dan is Engels. Daarnaast is er een groot aantal Afrikaanse slaven “ingevoerde” in de jaren 1700. In de jaren 1800, deed de slaven in opstand bij verschillende gelegenheden, en onder de huidige jamaicanere over gaat. 90% van Afrikaanse etnische afkomst.

Het klimaat is tropisch langs de kust, terwijl het binnenland, waar er veel bergen, is een meer gematigd. Soms, vooral na de zomer gebeurt het soms dat Jamaica zullen worden getroffen door tropische stormen. Als het gaat om landschappen, is er veel regen in het noorden – maar ook uitnodigende stranden. de hoogste berg van Jamaica’s, Blue Mountain Peak, stijgt 2.256 meter boven de zeespiegel.

Er zijn twee internationale vliegvelden in Jamaica – Norman Manley luchthaven buiten Kingston en de Sangster Airport in Montego Bay

Populaire bestemmingen

Nederlands