Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Montego Bay

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Montego Bay zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Montego Bay mini-gids

Autoverhuur Montego Bay
Autohuur Montego Bay

Montego Bay ligt in het westen van Jamaica’s noordkust en is de tweede belangrijkste havenstad van het land.Goederen kamers, koffie, suiker en bananen die in deze haven. Montego Bay is de tweede grootste stad in het gebied en de derde grootste in aantal inwoners, en in 2007 de bevolking gemeten op meer dan 82 000 Het is ca. 135 km naar de hoofdstad Kingston, gelegen aan de zuidoostkust.

Montego Bay is de grootste toeristische stad in het land met veel goede faciliteiten en activiteiten, alsmede een uitstekende locatie aan de oevers van de Caribische Zee. Het gebied is weelderig en mooi strand groene gebieden in zee en palmbomen op het strand. Dolphin Cove is een lagune, waar bezoekers kunnen zwemmen en spelen tussen de dolfijnen, en schikte verschillende tours en safari’s in en buiten de stad. Rose Hall Great House is een prachtig gebouw achtervolgd door een legende van de heks Annie Palmer.

Sir Donald Forester Sang International Airport ligt op ca. 3 km ten noorden van Montego Bay.