Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Aomori

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Aomori zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Aomori mini-gids

Autoverhuur Aomori
Autohuur Aomori

Aomori in Japan is in het verre noorden van het eiland Honshu, op de Mutsubukta.Ca. 309.000 inwoners leven in de havenstad die vis-en export van hout.

Aomori is beroemd om Nebutafestivalen, die grootste festival van Japan te worden. Nebuta ieder jaar gehouden van 2 Augustus tot 7 Augustus en eindigt met een parade van verlichte lantaarns en dansers in kostuums. Voor degenen die niet Aomori bezoek tijdens het festival is een tentoonstelling in Nebutanosato met foto’s van het festival. Aomoris toeristische centrum, Aspam Center, is een driehoekig gebouw met Film. Er is ook een goede uitkijkplaats van Aomori. De stad heeft bezienswaardigheden zoals het aquarium met dolfijnen shows en diverse musea. De veerboot Yotei-Maru veerboot die liep tussen Hokkaido en Amori voordat Seikans tunnel was, is vandaag een museum met een biertuin. In het gebied rond het prachtige Lake Towada en Hakkoidafjellene, die goede turforhold heeft.

Aomori Airport is ca. Twaalf kilometer ten zuidwesten van de stad Aomori.