Autoverhuur Japan

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Japan

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Japan zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Japan mini-gids

Autoverhuur Japan
Autohuur Japan

Japan is gevestigd in Oost-Azië, de Pacific, en heeft 127 miljoen inwoners (2008). Japan bestaat uit verschillende eilanden, waar de grootste van Kyushu, Shikoko, Honshu en Hokkaido. Honshu is het grootste eiland. Daarnaast heeft het land meer dan 3000 eilanden. Het land heeft kustlijn langs de Zee van Japan (met betrekking tot de Stille Oceaan).

Het landschap is bergachtig in Japan, en de hoogste bergen – Fuji – is 3776 m. Het klimaat is over het algemeen gematigd, met vier seizoenen – waar de winters koud zijn. Zuidelijkste deel van Japan heeft een subtropisch zeeklimaat met warme winters en hete zomers.

Capital Tokyo is gelegen ten oosten van het eiland Honshu, en telt 12 miljoen inwoners.Tokyo is het land centrum voor financiën, handel en industrie. De twee rivieren Sumida Tama en stroomt door de stad.

Bekende bezienswaardigheden in Tokyo’s Meiji-tempel uit 1867, het Keizerlijk Paleis en de Tokyo Tower – een uitkijktoren op 333 meter.

Japan heeft zijn unieke cultuur – zowel in de kunst, muziek, dans en ambachten. Het land heeft ook een unieke culinaire traditie. Veel toeristen reizen naar Japan in het voorjaar – toen het mooie kersenbomen bloeien.

De meest bezochte steden in Japan is Tokio, de havenstad van Hiroshima, Kanazawa, KyotoNagasaki, Nara (vele Boeddhistische tempels en historische gebouwen), Osaka, Sapporo en Sendai.

Belangrijkste luchthavens in Japan: Narita International Airport – ligt 60 km ten oosten van Tokyo en Kansai International Airport – ligt 50 km ten zuidoosten van de stad Osaka.

Auto Huren in Japan zijn nooit goedkoper. Probeer de zoekmachine en vind verrassend lage prijzen voor autohuur in heel Japan.