Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Kobe

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Kobe zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Kobe mini-gids

Autoverhuur Kobe
Autohuur Kobe

Kobe is een stad 30 kilometer ten westen van Osaka, op het eiland Honshu. Kobe ligt Osakabukta. De stad is de hoofdstad van Hyogo verkondigen eenheid, en maakt deel uit van het grootstedelijk gebied van Hanshin. Ca. 1,5 miljoen levens in Kobe, dat is een van Japan’s belangrijkste havens.Kobe heeft een brug verbinding met het eiland van Awaji.

Kobe was een van de eerste Japanse steden begon de handel met het Westen in 1868. Kobe is dan ook niet verwonderlijk verschillende huizen in westerse stijl. In 1995, Kobe zwaar getroffen door een aardbeving die 7,3 gemeten op de schaal van Richter. Nunobiki watervallen, een van Japan’s grootste, gelegen in Kobe.Bezoekers kunnen een kabelbaan naar de berg Rokko, waar sprake is van een park en een prachtig uitzicht van de Baai van Osaka. Kobe heeft meer parken en tuinen met bloemen. De stad heeft ook bezienswaardigheden zoals het Hyogo Museum of Art, brouwerijen, en sake productie.   Kobe organiseert modeshows in eind augustus / begin september, en jazz festival in oktober.

Kobe Airport ligt op 7 mijl van het centrum van Kobe, Kansai, en 24 kilometer van Kobe.