Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Nagasaki

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Nagasaki zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Nagasaki mini-gids

Autoverhuur Nagasaki
Autohuur Nagasaki

Nagasaki is gelegen aan de westkust van Kyushu. Nagasaki is de hoofdstad van de prefectuur met dezelfde naam. 451.000 inwoners wonen in de stad (2006).   De haven van de stad Nagasaki exporteert veel kolen, cement, textiel en geïmporteerde olie.

Nagasaki is bekend om de atoombom in 9-08-1945, drie dagen na ’s werelds eerste atoombom Hiroshima getroffen. 1 / 3 van de stad werd verwoest, en 39.000 doden en 45.000 gewonden. De stad heeft een Peace Park om de gebeurtenis te herdenken. Nagasaki werd gesticht door de Portugezen in de jaren 1600, en was de keizerlijke marinebasis.   Nagasaki is ook de instelling voor Puccini’s Madame Butterfly stuk. Een van de attracties zijn Nagasakis Oura kerk uit 1864. Het wordt beschouwd als een van de mooiste gebouwen van Japan, en is ook bekend als de Kerk van de 26 martelaren. De rooms-katholieke Kerk is een van de oudste in Japan, en werd gebouwd voor de vergeten christenen die werden gedood in 1597. INAS berg, die 333 meter boven de zeespiegel ligt kan worden bereikt met de kabelbaan.

Nagasaki Airport ligt op 18 kilometer van Nagasaki in het centrum Omura.