Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Osaka

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Osaka zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Osaka mini-gids

Autoverhuur Osaka
Autohuur Osaka

Osaka is gelegen aan de zuidelijke kust van Honshu op de Baai van Osaka. Osaka is Japan’s tweede grootste stad, en is het centrum in de grootstedelijke regio Hanshin.In Osaka woont er rond. 2,6 miljoen inwoners (2005). Osaka heeft meer havenfaciliteiten, en wordt doorboord door rivieren en kanalen.

Osaka was de handel op 600-700’s, en was in de middeleeuwen bekend als Naniwa. Het kasteel van de stad werd gebouwd in 1853 door Hideyoshi, is tegenwoordig een museum. In Osaka zijn er veel boeddhistische en shintotempler. Ze heeft een reputatie voor het feit dat Japan’s beste eten, drinken en feesten plaats. Van Umeda Sky gebouw, kunnen bezoekers een goed overzicht te krijgen van Osaka in het observatorium dat zich 173 meter boven de grond. Osaka heeft een van ’s werelds grootste aquaria, Kaiyukan. Osaka is ook attracties, zoals Sumoturnering medio maart en een science museum met een planetarium.

Kansai International Airport ligt 50 kilometer buiten Osaka. Het was de eerste internationale luchthaven buiten het vasteland, en is gelegen op een kunstmatig eiland in de Baai van Osaka, ten zuiden van Osaka.