Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Sapporo

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Sapporo zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Sapporo mini-gids

Autoverhuur Sapporo
Autohuur Sapporo

Sapporo is gelegen op het eiland Hokkaido in Japan, ten zuidwesten van het eiland.Sapporo is het eiland de grootste stad en heeft ca. 1, 8 miljoen mensen in de stad, ca. 2,3 miljoen met de voorsteden.

  Sapporo is misschien het best bekend als gastheer van de Olympische Winterspelen in 1972.Sapporo is een bekende wintersportplaats en regelt de World Cup elk jaar.   In de eerste week van februari is Sapporo snøfestival plaats. Het festival staat bekend om zijn ijssculpturen dat kunstenaars en bezoekers uit de hele wereld.Onder attracties in de stad zijn onder meer een klok toren is een symbool van de stad uit 1878, Ishiya chocoladefabriek en een biermuseum. De stad heeft ook een historisch dorp, Pioneer Village, waaruit blijkt Japan in de nieuw geïndustrialiseerde tijd.Bezoekers kunnen ook een bezoek aan een botanische tuin of een van de musea in de stad.

Chitose Airport is 39 km ten zuidoosten van het centrum van Sapporo.