Autoverhuur Jemen

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Jemen

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Jemen zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Jemen mini-gids

Autoverhuur Jemen
Autohuur Jemen

Jemen (Jemen), is het schiereiland ligt net ten zuiden van het Arabische – en hebben een gemeenschappelijke grens met Saudi-Arabië in het noorden en Oman in het oosten.Anders heeft het land een lange kustlijn van de Rode Zee in het westen en de Golf van Aden in het zuiden. Er zijn 23,8 miljoen mensen in Jemen – de meeste in de hoofdstad en in de steden langs de kust. De kortste afstand tussen de Rode Zee vanuit Jemen naar Djibouti in Afrika is niet meer dan ca. 30 km.

De klimaat langs de kust van Jemen is zeer heet en vochtig. Binnenvaart is het over het algemeen gematigd met de moessonregens in de westelijke berggebieden – en extreem droog en warm in de noordelijke en noordoostelijke regio’s woestijn.

De hoofdstad Sana’a is gelegen in het westelijke deel van het land – alle 2.200 m. Het is ook het land de grootste stad (ca. 2 miljoen inwoners). Het was in 2004 gestemd aan de Arabische cultuur, en de oude stad – en dat is het land de belangrijkste toeristische attractie – staat ook op de UNESCO World Heritage List. Niet ver van de hoofdstad van Jemen is de hoogste berg, Jabel an-Nabi Shu’ayb (3660 m).

Jemen heeft ook een aantal kleine, historische steden, die zijn populaire toeristische bestemmingen – met inbegrip Schibam en Zabid. Beveiliging voorwaarden voor westerse toeristen hebben soms, als gevolg van. sommige terreur aanslagen, is een probleem –   dus moet je pre-update over de situatie.Andere belangrijke steden in de haven steden van Jemen van Aden (ongeveer 550.000 inwoners) en al-Hudaydah (ca. 500.000 inwoners). Anders is de kleine stad Mocha aan de Rode Zee genoemd – het is namelijk de mokka-koffie “thuis”.

De belangrijkste luchthaven in Jemen is Sanaa International Airport – El Rehab, net buiten de hoofdstad.

Auto Huren in Jemen is nooit goedkoper dan nu. De zoekmachine van het vergelijken van meerdere bedrijven en bieden de beste prijs.

Autoverhuur bestemmingen