Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Sana’a

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Sana’a zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Sana’a mini-gids

Autoverhuur Sana'a
Autohuur Sana’a

Sana’a, waarin de bewoners heeft iets meer dan 1,7 miljoen, is de hoofdstad van Jemen (Jemen).Het is meer dan 2500 jaar oud en een van ’s werelds hoogste hoofdsteden (2200 m).

belangrijkste toeristische attractie van Sana’a is de “Old Town”, een UNESCO World Heritage List. Er zijn veel oude gebouwen bewaard gebleven – sommigen van hen meer dan 400 jaar oud. Een van de attracties is de oude stadsmuur, met een hoogte variërend tussen 6 en 9 meter. Een van de poorten – Bab el Jemen – zijn allemaal 700 jaar oud. Binnen de muren is een dergelijke meer dan 100 moskeeën en 12 oude badkamer (zogenaamde hamam).

Misschien wel de meest populaire punt van belang in Sana’a is de grote moskee, al-al-Jami ‘Kabir van de 600’s AD Kr. De bestemmingen van een geheel andere aard is de traditionele markt, al-Suq Milh.

Buiten de stad de belangrijkste luchthaven Jemen Sanaa International Airport (vliegveld El Rachab).