Autoverhuur Kameroen

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Kameroen

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Kameroen zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Kameroen mini-gids

Autoverhuur Kameroen
Autohuur Kameroen

Kameroen ligt aan de westkust van Afrika aan de Golf van Guinee in de Atlantische Oceaan, en heeft 18,8 miljoen inwoners (2009). Het land grenst aan Nigeria, Tsjaad, de Centraal-Afrikaanse Republiek, Equatoriaal-Guinea, Gabon en Congo.

Kameroen is een multicultureel land met meer dan 200 etnische groepen en talen. Het land officiële talen zijn Frans en Engels. Het land staat bekend om zijn traditionele muziek en dans.

Kameroen heeft een divers landschap van stranden, woestijn, bergen, regenwouden en savannes. Het land heeft ook verschillende rivieren – waar de Sanaga is de langste. De hoogste berg is Kamerunfjellet het zuidwesten, die 4.095 m. maatregelen Het land heeft een tropisch klimaat, met over het algemeen meer dan 25 graden Celsius gedurende het hele jaar –   en vaak met een hoge luchtvochtigheid.De seizoenen wisselen tussen regen en droge periodes.

De hoofdstad van Kameroen, Yaounde eenheden, en het land de tweede grootste stad – met 1,5 miljoen inwoners.Yaounde is gelegen in het zuidelijke interieur – ca. 200 km ten oosten van de havenstad Douala (2 miljoen inwoners), dat is het land de grootste stad.Yaounde heeft verschillende interessante musea en boeiende markten. De stad van de internationale luchthaven – Yaounde Nsimalen International Airport – net ten zuiden van het centrum gelegen.

Andere belangrijke steden in Kameroen is Garoua, Kousseri en Bamenda.

Zwemmen stad Kribi is het land de meest populaire toeristische bestemming – met prachtige zandstranden. Kribi is gelegen aan de westkust, 80 km ten zuiden van Douala.

Het land is de belangrijkste luchthaven Douala International Airport, gelegen op 6 km buiten de stad.

Autohuur in Kameroen is misschien wel de beste manier om het land te verkennen. Wij hebben een breed scala aan auto’s die geschikt zijn voor het rijden in Kameroen, met inbegrip van 4-hjulstrekkere.

Autoverhuur bestemmingen