Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Douala

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Douala zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Douala mini-gids

Autoverhuur Douala
Autohuur Douala

Douala is de belangrijkste staat in de provincie Littoral, ligt helemaal ten westen van Kameroen. Douala is de grootste stad met een bevolking van ongeveer 2.000.000 (2005). De stad is prachtig gelegen aan de kust van Kameroen en ligt aan de monding van de rivier Wuori dat stroomt door de stad en leidt in de Golf van Guinee. Hier in het land de belangrijkste en grootste haven waar de geëxporteerde goederen zoals koffie, fruit en cacao. Douala was onder de Duitse en de Franse overheersing tot 1946.

Een van de attracties van de stad is de brug Bonaberi ca. 1800 meter en verbindt de wijken aan weerszijden van Wuori. Er zijn verschillende musea te vinden in de stad, waaronder het Musee de Douala, dat is een historisch museum met gratis toegang. Als u geïnteresseerd bent in kunst mag een bezoek aan Kameroen Art Museum te betalen. Limba Botanic Garden is een tropische tuin met laboratoria, bibliotheek en museum.

Douala Airport is de drukste luchthaven in het land en ligt ongeveer 10 km buiten de stad.

Autoverhuur bestemmingen