Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Mombasa

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Mombasa zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Mombasa mini-gids

Autoverhuur Mombasa
Autohuur Mombasa

Mombasa is een stad in Kenia ligt op land ten oosten van de kust en grenzend aan de Indische Oceaan.De meeste van de stad ligt op een koraal eiland en is verbonden met de stad op het vasteland door een dam. Mombasa is het land de tweede grootste stad en heeft een bevolking van ca. 800.000 (2007). De havenstad is de belangrijkste in Kenia en serveert het grootste deel van de uitvoer van het land de handel. Mombasa werd gesticht door de Arabieren in de 700’s.

Het toerisme heeft een grote impact op de economie van het land, en de stad heeft een breed scala aan activiteiten en bezienswaardigheden. Mombasa staat bekend om zijn prachtige witte stranden, maar ook Fort Jesus museum is zeer populair. Het fort werd gebouwd in 1500 en ligt dicht bij de Arabische oude binnenstad met zijn historische gebouwen gelegen. Ten noorden van de stad Gedi Ruïnes zijn de ruïnes van een stad uit de jaren 1400, terwijl de Mamba Village is het grootste krokodillen boerderij in Oost-Afrika.

Moi International Airport is het land de tweede grootste luchthaven ligt op ongeveer 10 km ten westen van Mombasa.